söndag, november 15

Nytt pyssel på gång.

Hm hm hm. (nöjda ljud...) Har varit en vecka i småland och hälsat på mamma. Behövde vila min kropp :-) Jag , lilltösen och bushunden åkte iväg. Min käre stackars (??) man fick stanna hemma och måla och starta igång med renovering av tvättstugan. Vissa dagar tror jag att han vilat mer än jag ;-) Huset tomt, hund och barnfritt. Det är inte helt fel. Jag ska inte gnälla jag har sluppit vardagens slit och jobbstress. :-) Mamma har tagit hand om lillan ett par morgnar då hon inte skulle jobba så att jag fick lite sovmorgon. Mmmm, gosigt.
Ja, nu till pysslet, i småland finns vackra skogar och MOSSA, hehe, jag har släpat hem ett par kassar med olika sorters mossa som jag tänker förvandla till fluffiga bollar med olika pynt i, att lägga ute på trappan och andra trevliga ställen i trädgården, nått blir förhoppningsvis kvar till nån liten jul/hyacintgrupp i liten trälåda. Har också tittat lite i butiker och blivit inspirerad till ett par olika stileben, hehe. Mkt tråkigt, lol. När blir det december så att jag riktigt kan frossa i julens dekorationer och julbak. längtar....
Litet tillägg, har köpt Ernst julbok tycker att den verkar mycket trevlig. Många vackra bilder är där också i den. Man blir glad!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar