fredag, augusti 7

Mycket att pyssla med.


Gårdagen och dagen har gått i fönstrets tecken. En "fönsterman"/snickare ;-) har sprungit runt huset och satt in våra nya fönster. Vid lunchtid dag två är det bara två fönster kvar
:-) sen ska det väl fogas och mätas till plåtbitar och annat smått och gott. Fint blir det iaf. Nästan så att man blir inspirerad att få klart det sista här inne ocskå. (ett par taklister nån liten färg på ett par ställen osv.)

Jag och Lillan har lite svårt att hjälpa till att sätta i fönster så vi tog en promenad till den lokala trädgårdshandeln istället :-) Planen var att köpa ett par Kärleksört. Det visade sig att det var fantastiskt praktfulla exemplar som de ville ha 135:- stycket för. Hm, jag hade tänkt mig 45-60:- , hehe. Eftersom jag hade tänkt köpa sisådär 6-8 stycken. Så det blev ingen Kärleksört. Får hålla utkik i den lokala matvarubutiken istället där brukar de också vara fina och billigare.

Istället blev det ett gräs, purpurrött står det på etiketten. Mkt fint, ett av de finare gräs jag sett. Det blev också en chokladblomma (bilden), ja den heter så för att den luktar choklad. :-) Mmmmm. Blommar nu juli-september. Nu ska jag ut och hitta en lämplig plats för den så att man kan sitta i närheten och lukta den.

1 kommentar: