tisdag, november 30

Högtidernas högtid stundar...


Ja, det är bråda dagar nu. Mycket man vill fixa och pynta innan julen är kommen. Snön har lagt sig som ett tjockt täcke över trädgården och "städat" den. Det ser mycket vackert ut. Glöggprovning ägde rum här hemma i söndags kväll. Min favorit är ju helt klart Blossas röda vinglögg. På andra plats kom Snälleröds vita starkvinsglögg, med en tydlig smak av kardemumma. Ett pluss i kanten var att den är KRAVmärkt :-)
Går som bäst och klurar på ett pepparkakshus till mamma, hm, hm ,hm. Man vill ju inte upprepa sig för mycket. Får nog bildgoogla lite nån dag innan jag sätter igång med degen ;-) Ska bli kul iaf, får se om det blir ett till oss själva också eller om vi får hålla till godo med de tre små jag redan gjort. hehe.
I gömmorna väntar också en Tildatomte på att bli sydd, vi får väl se om den ser ut som en Tildatomte när den är klar eller en dålig Waldorfdocka som är gjord av nån i tredjeklassare, lol. ;-) Annat julpyssel som "ska" fixas är väl nån typ av ljusdekoration/tomtelandskap antingen två olika eller var för sig, vi får väl se. Det är halvsvårt att dekorera hemmet precis som man vill när nyfikna små fingrar tittar lite för nära på tomtarna och pyntet. En stackars tomtemus har redan mist huvudet och ligger sorgset itusliten på matbordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar