fredag, juli 24

Skrubborna stekta i smör.


Någon petig person skulle kunna säga att de blev kokta i smör men det tycker jag låter lite överdrivet. hehe. Murrikan testades igen, jag skriver testas för vi har inte riktigt vågat oss på den så många gånger. Jag är nog lite rädd att det inte kommer att vara tillräckligt varmt så att man får vänta i en evighet på maten. Eller att allt ska fastna så att man får en tjock massa med bränd mat i botten på stekjärnet. Men jag måste erkänna att det går över förväntan. Självklart var den som varmast när vi var klara med skrubborna, jaja. Så är det väl om man är lite otålig. Skinnet på de små skrubborna blev ju inte speciellt vackert, inte bränt men ganska skrynkligt. Hur som helst var det goda skrubbor. De åts med klassiska fisktillbehör: potatis, ärter, smält smöööör och en liten citronklyfta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar